Vrijdag 24 juni, dag van de ontmoetingen deel 2

Na The Hub ging Tim naar een huis in de Downtown buurt, iemand vroeg of je nu ook meer sims in een huis kan hebben aangezien in dit huis meer dan 8 sims zitten. Tim vertelde dat dit een gecheat huis was, en vond dat we heel goed op zaten te letten.


Sims kunnen nu ook in een groep dansen

Er is een soort van dans skill, deze houdt in dat als je sim nog niet zo goed kan dansen, dat je sim dan steeds uit de maat danst. Dat is best een grappig om te zien. Alle blokjes die je ziet op de bovenstaande foto zijn aanpasbaar, je kunt ze in iedere kleur zetten die jij maar wilt. Ook de lampen boven de discovloer (ja hij is ook terug) en de lampen aan de muur zijn aanpasbaar aan de stijl die jij wilt hebben! De Nachtclubs zijn gebaseerd op de Europese Nachtclubs, zodat het spel wat echter aan zal voelen voor de Europese spelers. Resie vroeg aan Tim of ze in Europese Nachtclubs waren geweest, helaas hebben ze de “feeling” van foto’s gehaald, en zijn ze dus niet zelf op onderzoek gegaan.


Sims kunnen nu aan de hoek van de bar zitten en eten!


Banken bestaan nu uit losse zittingen, je kunt nu dus hoekbanken maken


Er zitten tapijten in het spel!

De meeste simmers zoals ik, hebben allang verschillende soorten tapijten in hun spel zitten. Maar nu komen ze ook in de uitbreiding te zitten. Tapijten kun je overal plaatsen waar je maar wilt, ze kunnen zelfs over elkaar liggen. Tapijten kunnen ook branden!
Ook leuk is dat ze ook tapijten hebben voor de kinderkamer, maar het leukste van alles is dat er nu ook eens bijpassende muurbedekking bij zit!


Tapijten en muurbedekking passen op elkaar aan!

Daarna liet Tim de karaokemachine zien (helaas zijn die foto’s allemaal mislukt). Sims kunnen dus weer lekker vals gaan zingen of de sterren van de hemel zingen. Ook zijn duetten mogelijk. Kinderen kunnen ook gebruik maken van de karaokemachine! Iets wat veel mensen niet weten over mevrouw Rimpel is dat ze helemaal gek is op bowlen, als ze een strike gooit dan begint ze rond te springen iets wat we nog niet kennen van haar.

Dan komen we aan bij mijn favo deel van de demo: Vampieren. Een vampier is een NPC, en als je niet wilt dat ze je bijten dan moet je er geen relatie mee opbouwen. Dus je hoeft niet met vampieren te spelen als je dat niet wilt. Vampieren slapen in een kist, en andere sims kunnen dan een kijkje nemen. Als de vampier nog niet echt slaapt dan laat hij de andere sim schrikken. Als de behoeftes van de sim te laag zijn dan kunnen ze zich doodschrikken van de vampier. Gewone sims kunnen ook in de kist slapen, helaas kan je niet O’jaa doen in een kist. Vampieren hebben in het spel ook geen spiegelbeeld!!!! En ze hebben een lichtere skin dan normale sims. Tim wist nog niet zeker of vampieren het eeuwige leven hebben of dat ze gewoon oud worden. Vampieren kunnen op alle manieren sterven zoals een normale sim, maar er is nog 1 manier om een vampier te doden, namelijk zonlicht!!


Een vampier die in het zonlicht staat gaat branden, en uiteindelijk dood als je hem niet snel naar binnen brengt

Om een vampier te maken moet je een relatie gaan opbouwen met de vampier. Als je relatie hoog genoeg is dan komt er een optie vrij van “Kiss of a vampire” (wordt waarschijnlijk kus van een vampier in het nederlands). Vanaf de leeftijdsgroep Tiener kan je een vampier worden. Ze kunnen ook voortplanten maar het kind zal dan een gewone sim zijn en geen vampier. Vampieren kunnen werken zolang ze maar niet te veel in aanraking komen met zonlicht. Als je sim nou een vampier is geworden terwijl jij dat helemaal niet wilt moet je eens een bezoekje gaan brengen aan de Gipsy Match maker, daar kun je een drankje kopen die je sim weer normaal maakt! Ook zorgt de Gipsy Match Maker voor een betere date, helaas hebben wij de Gipsy Match Maker niet gezien.


Pokertafels!

Het handige van de pokertafels is dat als je ze oppakt de stoelen die je erbij hebt gezet automatisch meegaan. Je kan de stoelen ook per stuk pakken.


De gootsteen ziet er wat echter uit


Met de halfmuurtjes kun je leuke dingen maken

Dan komt het onderdeel waar veel simmers de afgelopen 5 jaar al op wachten: auto’s.


Iedereen vanaf tieners kunnen auto rijden

Een auto is heel erg handig, je kan je kinderen ermee naar school brengen, mee naar je werk gaan en je kan naar een openbaar lot gaan. Ook kan iedereen gebruik maken van dezelfde auto zolang ze maar tiener of ouder zijn. Helaas zie je altijd maar 1 auto op de weg rijden. Er is snel gesproken over de mogelijkheid dat auto’s gestolen kunnen worden, maar echt duidelijkheid is daar nog niet over.


Wohoo in de auto, de auto maakt rare bewegingen en de ramen beslaan


Er zijn 5 soorten auto’s waaruit je kunt kiezen


Er zitten veel nieuwe opties in het spel

Ook werd er nog gesproken over bliksemicoontje in de relatiemenu, dit betekend dat je sims erg zijn aangetrokken tot elkaar. Tijdens het laten zien van de demo vroeg Tim wat chocolademelk was, hij probeerde het en vond het nog lekker ook. Ook vindt hij hagelslag lekker. Helaas was toen de tijd om. Maar het Simparool had nog een “verassing” voor Tim.


Tim’s 1e reactie op het kado van Simparool

Tim vond het echt heel erg leuk, en beloofde dat hij hem zou gaan gebruiken tijdens de rest van de tour.


Tim poseert trots met zijn nieuwe muismat

Iedereen ging nu buiten voor het kantoor van EA staan, eindelijk een mogelijkheid om een peuk op te steken, heerlijk :D. We stonden lekker met z’n alle te kletsen en te wachten op de taxi’s die ons naar de geheime locatie zouden brengen. Omdat het lang duurde voordat de taxi’s kwamen, begon iedereen met elkaar te praten. Natuurlijk begon ik over vampieren (lol ghehehe). Na een half uur kwamen eindelijk de taxi’s aan en konden we naar de geheime locatie gaan. We gingen dus bowlen, niemand had dit verwacht LOL, nou ja discobowlen dus….. Na veel moed te hebben verzameld vroeg ik aan Tim of hij met me op de foto wilde. Gelukkig zei hij ja


Ik en Tim :boing:


Ik, Tim en Nita, foto de officiële site

Na het bowlen gingen we nog even zitten om nog wat te drinken met z’n allen, we kregen van die licht gevende dingen (ja sry kweet niet hoe ik ze anders moet noemen lol)


Kleine groeps foto, foto van de officiële site

Daarna kregen we een schrift met daarop sims uit studentenleven en daarin een sims 2 pen, en een sleutelhanger van een groene plumbob. Iedereen liet natuurlijk zijn schrift signeren door Tim. Tim vond het helemaal niet vervelend om dit te doen, hij vertelde mij dat de fans de reden waren waarom sims zo groot is geworden.


Groeps foto, foto van de officiële site

Toen de avond ten einde liep vroeg ik aan Tim of hij blij was dat het erop zat, hij vond het aan de ene kant wel jammer, maar hij was toch ook wel blij dat hij nu eindelijk kon gaan slapen. Want de volgende ochtend moest hij weer naar Duitsland. Na Tim bedankt te hebben voor de geweldige avond en natuurlijk ook de medewerkers van EA, werd het tijd om weer eens terug te gaan naar Schiphol. Deborah ging mee want ze wilde graag Jozza en Dekdes ontmoeten die heel de avond op Schiphol hadden rond gelopen. Helaas had de NS nu eens geen vertraging en miste heel de groep de trein, behalve Starrats zij kon gelukkig nog wel de trein halen.

Dus we (dekdes, jozza, hello, cheetah, resie, deborah en ik)besloten om bij de Burger King nog wat te drinken en sommige nog wat te eten. Daar werd al snel besloten dat Deborah Hello en Jozza naar huis zou brengen en ik Cheetah en Resie. Na nog ff lekker nagekletst te hebben over van alles en nog wat vonden we het tijd worden (het was inmiddels al 00:30 geweest om richting huis te gaan). Op de parkeerplaats van Schiphol namen we afscheid van Deborah, Hello en Jozza. We reden nog een heel stuk achter elkaar maar bij Tilburg gingen Deborah en ik een andere kant op. Cheetah hebben we netjes afgezet in Eindhoven en Resie in Maastricht. Na nog een kopje thee te hebben gedronken bij Resie, en nog wat geknuffeld te hebben met Zefke, werd het toch wel tijd voor dekdes en mijzelf om weer richting ons eigen huis te gaan. Rond 06:30 waren we dan eindelijk thuis, en ik viel bijna om van de slaap, ik was toen al meer dan 24 uur wakker. We zijn toen naar bed gegaan en als een blok in slaap gevallen.

Nou dit was mijn vrijdag. Het was een hele leuke en gezellige dag, en we moeten dit zeker vaker doen!!!
Ok nou dit was mijn verslag, natuurlijk zijn er nog meer mensen die een verslag hebben gemaakt. Lees hier het verslag van Hello, Simparool.nl, Cheetah, The Simszone.uk, Resie, voor Thesims-2.pagina.nl, en Voor de andere verslagen

Nou ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat het spel uitkomt. Nachtleven is volgens mij 1 van de beste uitbreidingen die The Sims 2 zal hebben.

Advertenties

4 gedachtes over “Vrijdag 24 juni, dag van de ontmoetingen deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s