Het gaat snel in de sims wereld

Ja het gaat snel in de sims wereld, in het vorige bericht gaf ik aan dat The Hub eindelijk open is, ze zijn nu nog steeds open ;), ga ik het dit bericht hebben over een nieuw project waar ik aan mee werk. Bij The Hub ben ik (helaas) weg, maar hoe of wat tja dat weten wij en daar ga ik jullie niet meer lastig vallen ;).

Ok wat doe ik nu allemaal, sinds vandaag is eindelijk spsimsdepot geopend. Nu hoor ik je denken, die was toch al open? Ja dat klopt maar de site is helemaal vernieuwd! Nu kun je behalve sims van verschillende fora (simparool, the hub en spsimsdepot) ook vloeren en bijpassende muren downloaden! Heel erg handig voor sims spelers die graag alles passend willen hebben, zoals ik dus. Ook kun je er nogsteeds de sims downloaden, misschien dat er in de toekomst wel meer sims van andere fora te downloaden zijn wie weet alles is mogelijk. Momenteel is DeKDeS erg druk bezig met het maken van vloeren en muren, maar uiteindelijk zullen er ook recolors op de site komen, wanneer is nog de vraag, maar ze komen er zeker!

Op het spsimsdepot forum kun je zien wanneer er nieuwe creaties door DeKDeS zijn gemaakt. Ook kun je hier vinden als er nieuwe e-cards zijn. Ha ja die hebben wij ook, en ik ben er verantwoordelijk voor (kweet eigenlijk niet of dat nou zo slim is om te zeggen lol). Wel leuk eigen e-cards maken en versturen, heb er een nieuwe verslaving bij :D.

Maar goed we zijn nu dus net open en het gaat al goed er wordt al veel gedownload, dus ben je een sims speler die opzoek is naar leuke muren en vloeren kom dan naar spsimsdepot

Advertenties

Een gedachte over “Het gaat snel in de sims wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s