Eindelijk!


Gisteren kreeg ik eindelijk de cd’s van de “goede” Kane binnen :D. Vandaag was het dus Kane luisterdag, heel de dag 😀 en nu weer alleen dan de andere cd. Heerlijk om gewoon op het werk naar je eigen muziek te kunnen luisteren, ik vond het vandaag dan ook niet erg dat ik alleen op een kamertje zat. Het rare is dat de tijd ook een stuk sneller lijkt te gaan :D. Morgen weer zo’n dag dat ik weer alleen zit, geweldig weer een hele dag lekker luisteren naar Kane.

De laatste 2 weken ben ik eens dingen aan het maken voor the sims 2, wel grappig heb dat nog nooit gedaan en het bevalt me eigenlijk prima. In het begin vond ik het wel erg moeilijk, maar ja das altijd he als je met iets nieuws begint, maar ik moet zeggen dat het nu al een stuk beter gaat. Het mooiste shirt vind ik het Brother Bear shirt, tja waarom? Ik vind hem gewoon stoer gelukt lol. Gelukkig vindt DeKDeS het niet erg om mijn shirts te hosten, lol het 1e shirt dat ik gemaakt heb was natuurlijk een shirt van Kane, ghehehe misschien dat ik ook maar eens buffy / angel cast shirts moet gaan maken, tja dat vind ik nou leuk.
Nieuwsgierig?

Laat ff een berichtje achter in het gastenboek met commentaar op de site van DeKDeS zodat we onze creaties beter kunnen afstemmen op jullie wensen 😉

Tja eind deze week is het dan weer zover de kerst is in aantocht, het gekke is dat ik de grootste kerstfreak ben die er is, mensen die mij kennen kunnen dit beamen. Maar dit jaar, tja ik weet het niet, ik heb er niet zo veel zin in als anders. Ik heb ook echt helemaal niet het gevoel of idee dat het bijna kerst is. Ik hoop dat dat dit weekend wel anders zal zijn. Ik ga 1e kerstdag samen met DeKDeS naar mijn ouders en daar genieten van een heerlijk mexicaans diner en kadootjes natuurlijk :P. 2e Kerstdag gaan we naar DeKDeS’s z’n familie, ook weer lekker eten en waarschijnlijk ook wel weer kadootjes :D. Genoeg te doen weer met de kerst, en dan is het jaar al bijna weer voorbij.

Toch wel raar dat een jaar eigenlijk helemaal niks voorstelt nu zijn we alweer aan het aftellen. Sjies bent eindelijk gewend om 2005 te schrijven moet ik straks weer 2006 gaan schrijven. Tja 2005 vergeten we ook maar snel weer, wat een ramp weer dit jaar. Heb echt het idee dat het ieder jaar slechter gaat met zowel mijn portemonnee als met de wereld. Kan me niks schelen wat die eikel van een zalm zegt, we gaan erop vooruit ja als je miljonair bent ja, dan ga je erop vooruit anders ga je er alleenmaar op achteruit. Nog zoiets, de nieuwe ziektekosten verzekering valt mee???????? Nou dan wil ik wel eens weten waar zalm verzekerd was, als hij die prijsverhoging mee vindt vallen, ik ga ruim 50 euro meer betalen PER MAAND en voor z’n 2en is dat lekker 100 euro per maand. Maar volgens zalm valt het allemaal wel mee, tuurlijk maar mijn bankrekening gaat graag in discussie met die zalm.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s